Haluatko hoitaa itseäsi vaihtoehtoisesti ja välttää turhia lääkkeitä?  

Voit lopettaa epämääräisten nettisivustojen seuraamisen ja pääset eroon siitä jatkuvasta arpomisesta mikä olisi sinulle oikea metodi hoitaa itseäsi. Hajanaisten vinkkien sijaan, Syö itsesi terveeksi yhteisö tarjoaa sinulle säännöllisesti uusinta funktionaalisen lääketieteen tietoa siitä, miten voit auttaa kehoasi parantamaan itseään. Olennaisia aiheita yhteisössä ovat: suolisto, immuniteetti, hormonit, detox, aineenvaihdunta ja energian tuotanto eli jaksaminen. 
Video Poster Image

Syö itsesi terveeksi 

Funktionaalisen terveyden yhteisö

Yhteisössä kehität omaa hyvinvointiasi ammattimaisen tiedon avulla. Hämmästy itse ja saa lääkärisikin  hämmästymään siitä, miten kuntosi kohenee pelkän ruokavalion avulla. 
Yhteisössä kehität kehon omaa potentiaalia parantaa itse itseään ja oivallat ettei kyse ole itsekurin puutteesta, vaan oikeasta metodista miten muutos tehdään.
Etenemme kuukausittain eri teemoilla, joiden avulla pääset eroon jatkuvasta epätietoisuudesta ja saat toimivia hoitovinkkejä elämääsi. 
Lähde mukaan

Mitä tarkoittaa Funktionaalinen terveys? 

Funktionaalinen terveys tarkoittaa funktionaalisen lääketieteen uusinta tietoa maailmalta tuotuna, suomeksi ja arkeesi sovellettuna. Kun selvitetään ja hoidetaan juurisyitä, niin aitoa paranemista voi tapahtua. 

TIIVISTETTYNÄ 

Mistä on kyse Funktionaalisen terveyden yhteisössä?

 • Uusinta osaamista funktionaalisesta lääketieteestä  suomennettuna ja käytännön läheisesti. 
 • Livevalmennus kerran kuukaudessa. 
 • Samanhenkisten ihmisten vertaistuki. 
 • Funktionaalisen lääketieteen perusruokavalio, siihen liittyvät ohjeet ja reseptit.
AINA ON TOIVOA

Mitä hyötyä yhteisöstä on minulle?

 • Saavutat paremman vireystilan ja terveyden, minkä ansiosta pystyt taas palaamaan takaisin sinulle tärkeiden harrastusten ja tapaamisten pariin.
 • Mielialasi kohenee ja aivosumu helpottaa, jonka ansioista olet taas enemmän oma  itsesi ja saat viimein taas kuulla ystäviltäsikin, että "hei sä olet taas jotenkin enemmän oma itsesi".
 • Saat ammattilaisen vinkit itsesi hoitamiseen keskustelupalstoilta kerätyn mutu-tiedon sijaan.
 • Selkeää struktuuria ja step-by-step ohjeita omaan muutokseesi, jota on helppo toteuttaa yhdessä samaa muutosta tekevien kanssa.
 • Energiaa päivällä ja hyvää unta yöllä: Energiatasosi ja unen laatusi paranevat, sillä alat valita mitä ja miten syöt, minkä laatuista ruokaa syöt sekä kiinnität huomiota ateriarytmiisi.
 • Pääset eroon makean himosta.
 • Opit toteuttamaan terveellistä ruokavaliota eikä ruoka enää hallitse sinua.

Syö itsesi terveeksi

- Funktionaalinen 

terveys

 
Yhteisössä etenemme kuukausittain eri teemoilla, kuten suolisto, immuniteetti, energian tuotanto, hormonit, myrkyt ja detox sekä sydän- ja aineenvaihduntasairaudet. Näiden teemojen avulla pääset eroon jatkuvasta epätietoisuudesta ja saat käytännön hoitovinkkejä elämääsi. Tämän lisäksi saat kuukausittaista livevalmennusta alan johtavalta ammattilaiselta.
 
Olitpa sitten terveysalan ammattilainen tai omasta hyvinvoinnistasi kiinnostunut, yhteisömme pitää sinut ajan tasalla funktionaalisen lääketieteen uusimmista tuulista.
 
 
 
Haluan mukaan!
 Syö itsesi terveeksi

Funktionaaliseen lääketieteeseen ja terveyteen keskittyvä yhteisö

Video Poster Image

Oletko valmis ryhtymään oman terveytesi parhaaksi tukipilariksi?

Tässä yhteisössä saat tietoa, tukea ja askeleita arjen toteuttamiseen:

 • Uutta tietoa ja tutkimuksia tulee koko ajan, mikä takia on vaikea pysyä perillä kaikesta. Yhteisössämme saat heti uusinta tietoa sovellettuna arjen tilanteisiisi.
 • Tieto ei vielä paranna ketään vaan tietoa pitää soveltaa omaan arkeen tekoina. Toimimalla yhteisön ohjeiden mukaisesti pääset myös kokemaan aitoa muutosta.
 • Samanhenkisten ihmisten tuki auttaa sinua toteuttamaan tavoitteesi ja tekemään uudesta elämäntyylistäsi totta. 

Yhteisössä on voimaa!

Kerran kuukaudessa teemakohtainen live.

Yhteisössä paneudutaan funktionaalisen lääketieteen mukaisiin oireiden juurisyihin, joita ovat ravintoaineiden puutteet, ruokien aiheuttamat reaktiot, myrkyt, infektiot ja stressi. Kuukauden videoiden aiheina tulee olemaan kaikki seuraavat kokonaisuudet: suolisto, immuniteetti, sydän ja aineenvaihdunta, energiantuotanto ja jaksaminen, maksa ja myrkkyjen poisto sekä hormonit. 

Kerran kuukaudessa live valmennus.

Valmennus toteutetaan kyselytuntina kurssialustalla. Pääset esittämään sinulle tärkeitä kysymyksiä ja saat niihin vastauksia. Voit lopettaa epämääräisten nettisivustojen seuraamisen ja pääset eroon siitä jatkuvasta arpomisesta sen suhteen mikä on sinulle oikea metodi hoitaa itseäsi. 

Yhteisö tarjoaa sinulle yksittäisten ja hajanaisten vinkkien sijaan säännöllisesti uusinta faktaa siitä, miten voit auttaa kehoasi parantamaan itseään.

Yhteisö soveltuu myös kiireiselle itsestäänhuolehtijalle

Kaikista live-valmennuksista tulee nauhoite. Livessä ei tarvitse olla paikan päällä ja saat silti vastauksen juuri sinun kysymyksiisi esittämällä ne etukäteen yhteisössä. 

Kuukauden tärkeimmät asiat ovat aina selvästi esillä ja jo niitä seuraamalla pysyt parantumisen polulla. 

Saat yhteisön kätevänä appina puhelimeesi, joten voit kuunnella kaikkea materiaalia vaikka lenkkeillessäsi tai autoa ajaessasi. 

 

HAUSKA TAVATA

Olen Hanna Voutilainen

Olen funktionaalisen lääketieteen huippuasiantuntija Suomessa ja olen toiminut ravitsemusterapeuttina yli 20 vuotta. Kiinnostus alalle lähti siitä, kun pikkusiskoni sairastui tyypin1 diabetekseen ollessani 7-vuotias. Koin voimattomuutta ja halusin auttaa. Koen merkityksellisyyttä, kun saan auttaa toisia. Olen lisäksi kärsinyt erilaisista terveyshaasteista itse ihan vauvasta asti. Vatsavaivat, ihottumat ja päänsäryt estivät normaalia elämää lapsena ja nuorena. Ajattelin, että terveyteen täytyy voida itse vaikuttaa. Haavatkin paranevat itsestään, kun elimistö toimii niin kuin pitää. Miksi eivät muutkin asiat voisi korjaantua, kun saadaan elimistö toimimaan oikein?

Opin, että elimistön saa toimimaan niin kuin kuuluu, kun selvitetään ja korjataan juurisyitä ja vältetään laukaisevia tekijöitä. Funktionaalisen lääketieteen opin ja ymmärryksen myötä aloin saamaan ensin tuloksia itse ja myöhemmin huomasin samaa muutosta myös asiakkaissani.

Tieto ei vielä kuitenkaan paranna ketään, vaan tietoa pitää soveltaa omaan arkeen tekoina. Siksi olen luonut Syö itsesi terveeksi -yhteisön, jossa sinä saat pätevää tietoa sekä tukea ja steppejä arjen toteutukseen.

En malta odottaa, että tapaamme pian! 

Tämä yhteisö on sinulle jos...

 • Haluat hoitaa itseäsi vaihtoehtoisesti
 • Haluat välttää turhia lääkkeitä
 • Olet väsynyt epämääräisten nettisivujen selaamiseen etsiessäsi tietoa
 • Haluat voida paremmin ilman kalliita kokeita ja tutkimuksia
 • Kaipaat tukea terveellisten elämäntapojen toteuttamiseen
Haluan mukaan!
AINA ON TOIVOA

Sinä olet oman terveytesi paras tukipilari

Yhteisöstä saat apua tähän!

 

Mitä kaikkea yhteisöön kuuluu? 

 • Energisen elämän askeleet alkavat sähköisellä alkukartoituksella.

 • Videot funktionaalisen lääketieteen juurisyistä (5)

 • Video funktionaalisen lääketieteen core ruokavaliosta + kirjallinen ohje sekä reseptejä

 • Videot suolistosta ja ruoansulatuksen parantamisesta. Tiedäthän, että hyvinvointi alkaa suolistosta?

 • Kaikki Funktionaalisen lääketieteen keskeiset osa-alueet kuten immuniteetti, hormonit, aineenvaihdunta, myrkyt ja myrkkyjen poisto, energiantuotanto ja jaksaminen tullaan käsittelemään. 

 • Keskusteluketjut: 
  • Livevalmennusten kysymyksille. Tämä on tarpeellinen esityisesti silloin, jos et pääse paikalle
  • Uusien ystävien tapaamiselle
  • Core -ruokavaliolle 
  • Liikunnan tsemppikeskustelut
  • Vertaistukiketjut sairauskohtaisesti
  • Unen parantamiseen
  • Äijien ruuista
  • Ruokaideoita ja reseptejä
 • Erilaisia hyvinvointia edistäviä haasteita, kuten vihermehu-, tietoinen syöminen- ja pätkäpaaston haasteet.

  • Pääset esittelemään itsesi ja toiveesi 
  • Haasteisiin osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Kaikki etenevät yhteisössä omaan tahtiin
 • Meetups eli tapaamiset

  • Livevalmennusta Q&A 1- 1,5 h kerran kuukaudessa.
  • Tallenteen voit katsoa/kuunnella, kun sinulle parhaiten sopii. 

 

Parantuminen on oikeasti mahdollista ja nyt tiedät, miten! 

Liity funktionaalisen terveyden yhteisöön, jossa yhdistyvät tiede, valmennus ja tuki samanhenkisten elämänmyönteisten ihmisten kanssa. Unohda epämääräiset google haut ja lopeta jatkuva arvailu siitä mikä nyt olisi oikeasti terveellistä itsehoitoa. Tarjoamme sinulle yhteisössä säännöllisesti päivitettyä tietoa kehosi parantamisesta. Keskitymme keskeisiin aiheisiin, kuten suolisto, immuniteetti, aineenvaihdunta, hormonit, jaksaminen ja myrkyt, auttaen sinua saavuttamaan optimaalisen terveyden.

Yhteisön ydinajatuksena on aidosti tukea jäsenten hyvinvointia, eikä sitä käytetä minkään tuotteiden piilomainontaan.  

 

Lähde mukaan!
LÄHDE YHTEISÖÖN KANSSAMME!
  

Syö itsesi terveeksi

Kuukausittain

57 €/kk

 

Tilaus jatkuu toistaiseksi. Voit peruuttaa yhteisön jäsenyytesi milloin vaan

LÄHDE MUKAAN

Vuosi

570 €

Säästä 114 €

Saat kaupanpäällen joululahjaksi  uuden Ruokavalio ja Detox -verkkokurssin (97€)

LÄHDE MUKAAN

Haluaisitko pitää itsestäsi selkeämmin huolta ja päästä eroon huonosta olosta ja jopa lääkityksestä? 

Hengitä ja huomaa, miten olet tullut oikeaan paikkaan ja voit rauhan tunteen saattelemana lopettaa yksittäisten ja hajanaisten vinkkien seuraamisen ja epämääräisten nettisivujen tutkimisen. Yksittäisten ja hajanaisten vinkkien sijaan yhteisö tarjoaa sinulle selkeät askeleet parempaan vointiin. Tämä yhteisö tarjoaa sinulle sen mitä olet etsinyt päästäksesi eroon huonosta olosta ja mennäksesi kohti sellaista elämää kuin toivot. Yhteisömme avulla saat säännöllisesti uusinta tietoa siitä, miten voit auttaa kehoasi parantamaan itseään funktionaalisen lääketieteen keinoin. 

Katso webinaari tallenne 👇 

 

Syö itsesi terveeksi

- Funktionaalisen terveyden yhteisö

Yhteisössä voit kehittää omaa hyvinvointiasi ammatimaisen tiedon avulla niin, että voit itsesi lisäksi saada lääkärinkin hämmästymään oman kuntosi kohenemista. 

Yhteisössä sinulla on mahdollisuus helpoin kuukausi tai vuosimaksuin kuukausi kerrallaan kehittää tietoa sinun oman kehon potentiaalista parantaa itse itseään. Tiedäthän, että sinun kehossasi ei ole mitään vikaa ja kyse ei ole itsekurin puutteesta, vaan oikeanlaisen tiedon tarpeesta.

Tämä yhteisö tarjoaa sinulle oikean tiedon lisäksi myös hämmästyttäviä kokemuksia ja yhteisöllisyyttä, jolloin saat kaipaamaasi vertaistukea ja tulet nopeasti huomaamaan miten kehosi alkaa parantamaan itse itseään. 

 

Mikä sinulle on tärkeää elämässä ja ravitsemuksessa? 

 

Minulle on se, että tekemilläni asioilla on merkitystä ja että elämä on mahdollisimman tervettä ja iloista.

Tavataan pian yhteisössä, jossa sinulla on tilaa olla juuri sellainen kuin olet. Kuvittele miltä tuntuu saada sinulle paras tuki ja apu, jotta elämäsi tulee näyttämään sellaiselta kuin toivot. Miltä tuntuu kun kehosi ja mielesi täyttää rauhan tunne sen jälkeen kun ymmärrät, että juuri tätä olet etsinyt ja tätä kohti kulkenut? 

Ihanaa päästä tutustumaan sinuun ja tarinaasi! Nähdään pian!  

 Hanna 

 

Lähde mukaan