Autan monenlaisista vaivoista kärsiviä ihmisiä selvittämään oireita aiheuttavat ruuat ja elämään vaivoista vapaampaa elämää

Selvitä oireita aiheuttavat ruuat ja voi paremmin. Funktionaalisen lääketieteen eliminaatioruokavalio auttaa vähentämään matala-asteista tulehdusta, korjaa vuotavaa suolta, vähentää maksan kuormaa ja kartoittaa oireita aiheuttavia ruokia. Ryhmävalmennuksessa käsitellään myös kaikki muut oireiden juurisyyt.

Ongelma on että lääkärit eivät tiedä ruokavalion merkitystä. Netissä on paljon tietoa mutta on usein vaikea hahmottaa mikä siitä on itselle oleellista. Ja vaikka saisikin oikeat ohjeet niin muutoksen tekeminen ominpäin on haastavaa.

Nyt on tarjolla ammattilaisen ohjaama, tutkitusti tehokas ja toimiva menetelmä. Ryhmässä pystyn auttamaan sinut viikottai, lisäksi saat muun ryhmän tuen. Ryhmän tuella saavutetaan tutkimusten mukaan 80% parempia tuloksia.

Eliminaatioruokavalio on tarkoitettu sinulle jos kärsit

- vatsavaivoista, refluksista, suolistosairauksista
- ihottumasta, nivelkivuista, pahasta olosta tai huonosta ruokahalusta
- päänsärystä, migreenistä
- autoimmuunisairauksista (esim. reuma, diabetes, kilpirauhasen vajaatoiminta, nivelreuma)
- kohonneesta verensokerista, painonhallinnan haasteista
- väsymyksestä, masennuksesta, ahdistuksesta, paniikkikohtauksista tai jaksamisen haasteista 
 

Asiakkaiden palautetta

"Metabolinen oireyhtymä näyttää poistuvan"

Liisa 61-v “ Paino on laskenut 14-15 kg. Makeanhimoa ei ole, se meni tosi pian ruokavalion aloituksen jälkeen. Verensokerin paastoarvot ovat jatkuvasti alle 6 eli normaalissa. Jalkasäryt ovat haihtuneet. Turvotuksia ei ole ja vyötärönympärys on kaventunut 15 cm. Yöhikoilu on jäänyt pois lähes kokonaan. Suoli toimii normaalisti. Närästyslääkkeitä en ole syönyt yhtään ruokavalion aloittamisen jälkeen.”

Susanna 31-v “Vatsavaivani hävisivät kokonaan. Ylävatsan turvotus hävisi ensimmäisten päivien aikana ja vatsa alkoi toimia normaalisti. Nukkuminen parantui huomattavasti. Lisäksi aivosumu katosi ja yleinen väsymys hävisi ja virtaa riittää aivan eri tavalla.”

“Jos olet kokeillut jo aivan kaikkea tämä on juuri sinulle” 

 

Eliminaatioruokavalio ryhmävalmennus 3 kk

 
  • Viikottaiset taapaamiset zoomissa 
  • Mitä syödään/mitä ei, tarkat ohjeet ja reseptejä
  • Ohje videoilla käsitellään gluteeni, maito ja kananmuna ja niiden korvaaminen. Lisäksi puhutaan muista mahdollisista oireita aiheuttavista ruuista ja yhdisteistä (histamiini, oksalaatit, lisäaineet, hiiva ym.) ja toksiineista (ympäristö- ja homemyrkyt)
  • Reseptejä ja ideoita ruokavalioon ja ruuanlaittoon 
  • Kuvallinen ohje sopivista ruuista kaupassa käyntiä helpottamaan
  • Jatkuvaan yhteydenpitoon suljettu facebook ryhmä
  • Ryhmässä saat Hannan jatkuvan tuen ja lisäksi saat muulta ryhmältä korvaamatonta tukea muutoksen tekemiseen
 
Seuraava ryhmä alkaa tammikuussa. Lähetä sähköpostia [email protected] tai varaa ilmainen kartoituspuhelu