Selvitä oireita aiheuttavat ruuat ja elä vaivoista vapaampaa elämää - tehdään se yhdessä ammattilaisen avulla ja ryhmän tuella

Onko sinulla kipuja, turvotusta, iho-ongelmia, vatsavaivoja tai väsymystä? Tiesitkö että ne voivat johtua ruokavaliosta? Haluaisitko saada värit takaisin elämään ja olla taas oma virkeä itsesi?

Et ehkä haluaisi käyttää lääkkeitä mutta kun ilmankaan ei pärjää? Oletko käynyt lääkärissä monta kertaa saamatta apua?

Asiakkaani ovat saaneet eliminaatioruokavaliosta apua vatsavaivoihin (närästys, ummetus, ripuli, tulehdukselliset suolistosairaudet), päänsärkyyn, nivelkipuihin ja reumaattisiin kipuihin, verensokeriin, painon nousuun, verenpaineeseen, veren rasva-arvoihin ja rasvamaksaa, masennukseen, ahdistukseen, huimaukseen ja väsymykseen. Vaikutus tulee usein jo muutamassa viikossa. 

Funktionaalisen lääketieteen eliminaatioruokavalio auttaa vähentämään matala-asteista tulehdusta, korjaa vuotavaa suolta, vähentää maksan kuormaa sekä kartoittaa oireita aiheuttavia ruokia.

Voisiko tämä auttaa minua? Kyllä voi, kun hoidetaan juurisyitä ja saadaan elimistö toimimaan solutasolla paremmin.

Hanna Voutilainen on funktionaaliseen lääketieteeseen erikoistunut laillistettu ravitsemusterapeutti. Pitkä työkokemus ja uusin tieto auttavat Hannaa auttamaan asiakkaita.

Pienryhmä (5-8 henkeä) 3 kuukautta

 
 • Viikoittaiset tapaamiset (Zoom/Teams) tarjoavat jatkuvaa tukea muutoksen tekemiseen
 • Mitä syödään/mitä ei, tarkat ohjeet ja reseptit tekevän ruokavalion toteuttamisesta helppoa
 • Käsitellään oireita aiheuttavia ruokia ja yhdisteitä (histamiini, oksalaatit, lisäaineet, hiiva ym.) ja toksiineita (ympäristö- ja homemyrkyt, raskasmetallit) eli huomioidaan myös muut mahdolliset juurisyyt
 • Käydään läpi ravintoaineita ja niiden puutteita ja varmistetaan että ruokavaliosi on ravitsemuksellisesti riittävä
 • Kuvallinen ohje sopivista ruuista kaupassa käyntiä helpottamaan
 • Suljettu facebook/whatsapp ryhmä varmistaa että et jää yksin kysymystesi kanssa
 • Ryhmässä saat Hannan osaamisen ja avun sekä ryhmän korvaamattoman tuen muutoksen tekemiseen
 

"Metabolinen oireyhtymä näyttää poistuvan"

"Paino on laskenut 14-15 kg. Makeanhimoa ei ole, se meni tosi pian ruokavalion aloituksen jälkeen. Verensokerin paastoarvot ovat jatkuvasti alle 6 eli normaalissa. Jalkasäryt ovat haihtuneet. Turvotuksia ei ole ja vyötärönympärys on kaventunut 15 cm. Yöhikoilu on jäänyt pois lähes kokonaan. Suoli toimii normaalisti. Närästyslääkkeitä en ole syönyt yhtään ruokavalion aloittamisen jälkeen.”

Liisa 61-v  

 

“Jos olet kokeillut jo aivan kaikkea tämä on juuri sinulle” 

"Vatsavaivani hävisivät kokonaan. Ylävatsan turvotus hävisi ensimmäisten päivien aikana ja vatsa alkoi toimia normaalisti. Nukkuminen parantui huomattavasti. Lisäksi aivosumu katosi ja yleinen väsymys hävisi ja virtaa riittää aivan eri tavalla.”

Susanna 31-v

 

“Ravitsemusterapeutti sai puoli vuotta kestäneen järkyttävän lonkkakivun loppumaan kuin seinään” 

“Eliminaatiodieettiä takana 1 kk, voimat palasivat, ihottumat hävisivät ja värit tulivat takaisin elämään. Puoli vuotta kestänyt järkyttävä lonkkakipu loppui kuin seinään, kyseistä kipua lääkärit eivät saaneet edes vahvoilla opiaateilla/hermokipulääkkeillä kuriin. Ha! Ravitseusterapeutti sai!!”

Laura 46-v

Eliminaatioruokavalio on tarkoitettu sinulle jos kärsit

 • vatsavaivoista, refluksista, suolistosairauksista
 • ihottumasta, nivelkivuista, pahasta olosta tai huonosta ruokahalusta
 • päänsärystä, migreenistä
 • autoimmuunisairauksista (esim. reuma, diabetes, kilpirauhasen vajaatoiminta, nivelreuma)
 • kohonneesta verensokerista, painonhallinnan haasteista
 • väsymyksestä, masennuksesta, ahdistuksesta, paniikkikohtauksista tai jaksamisen haasteista 
Seuraava ryhmä alkaa huhtikuussa. Lähetä sähköpostia [email protected] tai varaa ilmainen kartoituspuhelu niin katsotaan miten voisin auttaa sinua

Ongelma on että lääkärit eivät tiedä ruokavalion merkitystä. Netissä on paljon tietoa mutta on usein vaikea hahmottaa mikä siitä on itselle oleellista. Ja vaikka saisikin oikeat ohjeet niin muutoksen tekeminen ominpäin on haastavaa.

 

Nyt on tarjolla ammattilaisen ohjaama, tutkitusti tehokas ja toimiva menetelmä. Ryhmässä pystyn auttamaan sinua enemmän, lisäksi saat muun ryhmän tuen. Ryhmässä saavutetaan tutkimusten mukaan 80% parempia tuloksia.

Seuraava ryhmä alkaa huhtikuussa. Lähetä sähköpostia [email protected] tai varaa ilmainen kartoituspuhelu

Ira Lange

@ravitsemusterapeuttihanna ohjauksessa aloitin alkuvuodesta 2022 ja tässä lista vaikutuksista itselläni tähän mennessä. Tiedoksi, että tämä ei ole maksettu mainos eikä pyydetty kommentti!

- migreeni täysin poissa - en ole tarvinnut ainoatakaan piikkiä tai pilleriä. Pahimmillaan kohtaus saattoi kestää päiviä putkeen.
- krooninen astma, johon minulla on 24/7 lääkitys on helpottunut merkittävästi
- mielen virkeys, kirkkaus ja selkeys on upeaa - en pysty edes sanoilla kuvaamaan tätä oloa, niin hyvältä se tuntuu.
- verenpaineet ja leposyke alentuneet, vaikka eivät ole korkeita olleet ennenkään
- paino on stabiloitunut ja olen enää noin 1 kg päässä omasta tavoiteestani
- vatsan turpeuden tunne poissa ja vatsa sekä suolisto tasapainottunut
- merkittävä tuki ja vaikutus syöpähoidoissani

Kaikenkattava hyvä sekä henkinen että fyysinen hyvä olo eksponentiaalisesti parantunut.

Totean vain että #kiitollinen ❤️

"Heikentynyt sokerinsietokykyni on parantunut.  Paastoverensokerini on laskenut tasolle 4.8.- 5.3.
Yksin en olisi pystynyt aloittamaan ja pysymään eliminaatiodieetillä. Olen aikaisemmin yrittänyt itsekseni jättää jokin ruoka-aineen pois ja katsoa auttaako se tilannettani, mutta se ei kestänyt muutamaa päivää kauempaa. Ryhmässä oleminen oli todella hyvä tuki ja motivaatiokin."

Nainen 69-v

"60 lääkärikäynti ilman mitään apua. Energian saanti oli 1000-1200 kcal ja paino vaan nousi ja nousi (lyhyessä ajassa yli 30 kg), eliminaatioruokavalio auttoi lähes välittömästi ja nyt 2 kk aikana paino on laskenut 11-12 kg. On aivan uskomatonta mikä positiivinen vaikutus tällä on ollut mielialaanikin! Energiatasossa on tapahtunut VALTAVA muutos, olen saanut elämäni takaisin näiden 4 mustan vuoden jälkeen"

Mies 52-v