Aloita tästä
 

Eliminaatioruokavalio ryhmä

Pienryhmä (5-8 henkeä), joka oikeastaan on ryhmävastaanotto, on yksilöllistä ja kaikki asiat huomioivaa kuten vastaanotto mutta ryhmä jotta saa tukea muutoksen tekemiseen.

Ensin kartoitetaan oireita aiheuttavia ruokia ja aloitetaan eliminaatioruokavalio, sen jälkeen korjataan suolistoa askel askeleelta 5 R ohjelman mukaan ja sen jälkeen aloitetaan ruokien testaaminen. Tällä menetelmällä löytyy itselle sopiva ruokavalio, tavoitteena hyvä vointi mahdollisimman vähillä rajoituksilla.

Ryhmä tapaa viikoittain Teamssissa, tapaamiset ovat ryhmäläisten voinnin ja tilanteiden läpikäymistä, teoria ja tieto osuus on Kajabissa videoina. Kajabi on helppo käyttöinen alusta ja sen saa appina puhelimeen. Löytyy ohjeita, reseptejä ja kuvallinen ohje kaupassa käyntiä helpottamaan. Olet lämpimästi tervetullut suljettuun eliminaatioruokavalio facebook ryhmään. Lisäksi edellisillä ryhmillä on ollut whatsapp ryhmä jotta on saanut tukea myös tapaamisten välissä. Ryhmä kestää 3 kuukautta ja ennakkoilmoittautumishinta on 655 euroa kuukaudessa.